Networkx - The Computer Store
Rooigemlaan 30 B - 9000 Gent
tel: 09.226.81.91 Fax: 09.226.47.67

Doel van SEO?

SEO

SEO is een online marketing instrument welke er toe zal leiden dat u meer geïnteresseerde bezoekers op uw website zal krijgen. Meer potentiële klanten zullen uw website dus vinden.
SEO zal zorgen voor een langdurig resultaat in de zoekmachines. Dit in tegenstelling tot SEA, welke alleen op korte termijn werkt. SEO werkt langdurig door dat o.a. de techniek, structuur en content van de website zoekmachine vriendelijk gemaakt is.
 
Met zoekmachine marketing kunt u het volgende bereiken:

  • Meer geïnteresseerde bezoekers op uw website.
  • Meer conversie (aanvragen, aankopen, reacties, enz.)
  • Een prominente plaats in de normale zoekmachine resultaten.
  • Uw organisatie, product of diensten krijgt meer aandacht doordat u hoog staat in de zoekmachine resultaten.
SEO

Hoe werkt SEO?

Er zijn vele manieren waarop SEO kan toegepast worden, en begint bij het optimaliseren van uw website vanaf de oprichting ervan. SEO bestaat vaak uit kleine aanpassingen aan onderdelen van uw website. Deze wijzigingen lijken op zich misschien weinig voor te stellen, maar in combinatie met andere optimalisaties kunnen ze een aanzienlijk positief effect hebben op de gebruikersvriendelijkheid van uw site en de prestaties in organische zoekresultaten.

Wij analyseren uw website en passen uw website aan op basis van SEO-regels. We hebben 1 doel voor ogen: ervoor zorgen dat uw pagina hoog in zoekmachine resultaten terecht komt, en dat uw website meer traffic krijgt.